Co jaki czas należy robić gastronomię i kolonoskopie jestem w ryzyku
1
odpowiedzi
Co jaki czas należy robić gastronomię i kolonoskopie jestem w ryzyku
Wszystko zależy od rodzaju ryzyka, objawów, wieku, wykonanych dotychczas badań i ich wyniku. Trochę za dużo zmiennych, żeby odpowiedzieć na podstawie tak niewielu informacji. Proszę udać się do lekarza rodzinnego lub gastroenterologa w celu wdrożenia odpowiedniej diagnostyki i ew. leczenia.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Uzyskaj odpowiedzi dzięki konsultacji online
Jeśli potrzebujesz specjalistycznej porady, umów konsultację online. Otrzymasz wszystkie odpowiedzi bez wychodzenia z domu.
Pokaż specjalistów Jak to działa?Wciąż szukasz odpowiedzi? Zadaj nowe pytanie
Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.