Moje doświadczenie

Ukończyłam Dietetykę Kliniczną oraz Dietetykę Sportową na Śląskim Uniwersytecie Medycznym w Katowicach. Obecnie cały czas się szkolę i pogłębiam wiedzę na licznych szkoleniach i konferencjach. Prowadzę warsztaty i szkolenia z zakresu żywienia w sporcie, żywienia kobiet w ciąży i w okresie laktacji, rozszerzania diety dziecka, a także prelekcje dla szkół, przedszkoli i innych jednostek edukacyjnych. Od niedawna jestem również właścicielem Gabinetu Dietetycznego Dietetyka&Sport
> www.dietetykaisport.pl
> 3 miejsce: The 9th International Scientific Conference of Medical Students and Young Doctors, za prezentowane badanie: Comparison of the eating habits of male and female orienteers aged 15-20
więcej

Adresy (2)

Gabinet Prywatny Dietetyka&Sport
Brzeziny, Alwernia

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Brak informacji o usługach i ich cenach

Czy brakuje Ci jakichś informacji w profilu tego specjalisty?

Pokaż innych dietetyków w pobliżu
Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA
Górnicza 5, Libiąż

W tym gabinecie nie można umawiać wizyt przez internet

Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)


Przyjmuję: dorosłych, dzieci w każdym wieku

Analiza składu ciała • 25 zł

Jadłospis 10 dni • Od 120 zł

Jadłospis 14-dniowy • Od 150 zł +6 więcej

Jadłospis 7-dniowy • Od 100 zł

Konsultacja kontrolna w gabinecie • 50 zł

Konsultacja pierwszorazowa online • 50 zł

Pokaż więcej usług

Czy brakuje Ci jakichś informacji w profilu tego specjalisty?

Pokaż innych dietetyków w pobliżu

Usługi i ceny

Ceny dotyczą wizyt prywatnych.

Pozostałe usługi


Górnicza 5, Libiąż

25 zł

Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA



Górnicza 5, Libiąż

Od 120 zł

Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA



Górnicza 5, Libiąż

Od 150 zł

Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA



Górnicza 5, Libiąż

Od 100 zł

Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA



Górnicza 5, Libiąż

50 zł

Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA



Górnicza 5, Libiąż

50 zł

Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA



Górnicza 5, Libiąż

80 zł

Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA



Górnicza 5, Libiąż

40 zł

Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA



Górnicza 5, Libiąż

Od 50 zł

Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA

Za ceny i informacje związane z cenami odpowiadają specjaliści lub placówki. ZnanyLekarz nie ma wpływu na ceny i nie odpowiada za ich określanie.

3 opinie pacjentów

Ogólna ocena

Trzymamy rękę na pulsie Sprawdzamy wszystkie opinie. Specjaliści nie mogą płacić za modyfikowanie lub usuwanie opinii. Dowiedz się więcej
D
Lokalizacja: W innym miejscu Inny

Bardzo polecam P. Dominike!
Sympatyczna, ciepła a przede wszystkim dobra w tym co robi oraz pomocna osoba. Dzięki Jej wiedzy i chęci pomocy jestem spokojna o moją córcię!!

mgr Dominika Kulczycka-Wójcik

Serdecznie dziękuję za opinię! Cieszę się że mogłam pomoc i doradzić :) wszystkiego dobrego dla Pani i Córki!
Pozdrawiam serdecznie,

M
Lokalizacja: W innym miejscu

Wspaniała osoba o ogromnej ilości aktualnej wiedzy :) Chętna do pomocy innym i nieustająca w rozwoju. Serdecznie polecam.

mgr Dominika Kulczycka-Wójcik

Serdecznie dziękuję za opinię. Oczywiście służę radą i dalszym wsparciem.
Pozdrawiam Serdecznie,

S
Lokalizacja: Gabinet Prywatny w Przychodni ELVITA jadłospis 7-dniowy

Bardzo konkretna i sympatyczna osoba z dużą wiedzą z zakresu żywienia. Dzięki Pani Dominice przekonałam się ze zdrowe i pomysłowe posiłki można przygotowac szybko a przede wszystkim smacznie. Serdecznie polecam!

mgr Dominika Kulczycka-Wójcik

Bardzo dziękuję za opinię. Cieszę się, że moje wskazówki pomogły Pani w poznaniu prostych rozwiązań, jak pielęgnować prawidłowe nawyki.
Pozdrawiam Serdecznie,

Wystąpił błąd, spróbuj jeszcze raz

Odpowiedzi na pytania

1 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl

Witam,
Czy oliwy z oliwek nierafinowanej można używać do smażenia w niskich temperaturach? np. do jajecznicy?
Pozdrawiam

Witam,
Jeżeli do podsmażenia używamy oliwy, najlepiej by była ona jednak rafinowana. Oliwa nierafinowana ma niższy punkt dymienia, szybciej się pali i działa jako czynnik mutagenny i kancerogenny (rakotwórczy). Nie mniej jednak jajecznicę smaży się dość krótko i na niewielkim ogniu, zatem zastosowanie oliwy od czasu do czasu nie zrobi nam krzywdy. Starajmy się jednak używać jej do krótkotrwałego obsmażania, a do długotrwałego oliwy rafinowanej, oleju rzepakowego czy innych tłuszczów o wysokim punkcie dymienia jak choćby masło klarowane. Pamiętajmy też, aby dania smażone spożywać sporadycznie, a jajecznicę możemy również przyrządzić bez użycia dodatkowego tłuszczu np. na pomidorach, na mleku.
Pozdrawiam

mgr Dominika Kulczycka-Wójcik

Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.