Moje doświadczenie
Dietetyka jest nie tylko moim zawodem, ale również ogromną pasją. Już w czasie studiów brałam udział w projekcie organizowanym przez Polskie Towarzystwo Dietetyki „Mądre żywienie, zdrowe pokolenie”, w ramach którego przeprowadziłam szkolenia z zakresu zdrowego odżywiania dla uczniów szkół gimnazjalnym i ponadgimnazjalnych oraz pomiary antropometryczne.
Zdaję sobie sprawę z tego, że dietetyka jest ciągle rozwijającą się dziedziną nauki, dlatego regularnie poszerzam swoją wiedzę na licznych szkoleniach, warsztatach i konferencjach.
W swojej pracy każdego pacjenta traktuję indywidualnie. Jestem przeciwniczką suplementacji, sztucznego wspomagania odchudzania i gotowych schematów. Uważam, że dobrze zbilansowana dieta oraz zmiana nawyków żywieniowych są kluczem do osiągnięcia zdrowia i wymarzonej sylwetki. Dlatego w swojej pracy ogromną wagę przywiązuję do edukacji pacjentów aby po skończonej kuracji byli w stanie samodzielnie skomponować zdrowe i pełnowartościowe posiłki.
Adres
Pacjenci prywatni (bez ubezpieczenia)
Konsultacja dietetyczna (pierwsza wizyta) • 100 zł
Analiza składu ciała • 30 zł
Dietoterapia chorób +6 więcej
Jadłospis 14-dniowy • Od 150 zł
Jadłospis 7-dniowy • Od 100 zł
Konsultacja dietetyczna (kolejna wizyta) • 50 zł
Pokaż więcej usługCzy brakuje Ci jakichś informacji w profilu tego specjalisty?
Pokaż innych dietetyków w pobliżuUsługi i ceny
Ceny dotyczą wizyt prywatnych.
Konsultacja dietetyczna (pierwsza wizyta)
Analiza składu ciała
Jadłospis 14-dniowy
Jadłospis 7-dniowy
Konsultacja dietetyczna (kolejna wizyta)
W jaki sposób ustalane są ceny?
Opinie pojawią się wkrótce
Napisz pierwszą opinię
Jesteś już po wizycie u mgr Justyna Jarzmik? Daj znać, co myślisz. Inni pacjenci będą wdzięczni za pomoc w wyborze najlepszego specjalisty.
Dodaj swoją opinięOdpowiedzi na pytania
1 odpowiedzi udzielonych przez lekarza na pytania pacjentów na ZnanyLekarz.pl
Jakie produkty, oprócz tych pochodzenia zwierzęcego podwyższają poziom cholesterolu?
Cholesterol zawarty jest wyłącznie w produktach pochodzenia zwierzęcego, czyli w mięsie ale również w jajach i nabiale (szczególnie należy uważać na sery żółte). Dodatkowo spożycie alkoholu zwłaszcza w nadmiarze wpływa na wzrost poziomu trójglicerydów (TG, frakcja cholesterolu). Dobrze jest również unikać produktów zawierających cukry proste, ponieważ niewykorzystane węglowodany proste są przez organizm bardzo szybko magazynowane w postaci tkanki tłuszczowej.
Wszystkie treści, w szczególności pytania i odpowiedzi, dotyczące tematyki medycznej mają charakter informacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić diagnozy medycznej.
Niedoczynność tarczycy w Rzeszowie
Nadciśnienie tętnicze w Rzeszowie
Refluks żołądkowo-przełykowy w Rzeszowie
Choroby dietozależne w Rzeszowie
Hipercholesterolemia w Rzeszowie
Żywienie kobiet w ciąży i karmiących w Rzeszowie
Zespół jelita drażliwego w Rzeszowie
Choroby autoimmunologiczne w Rzeszowie
Więcej (15)